Hier wonen? Zo werkt het!

Stijlvol Wonen in De Klamp is nu in verkoop. Bekijk hieronder de stappen die we doorlopen. Zo weet je precies wat je te wachten staat de komende tijd. Wel zo fijn!

Stap 1
Aanmelden en woonwensen bespreken

Meld je vrijblijvend aan, zodat we contact met je op kunnen nemen. Je zit nergens aan vast, maar kunt jouw woonwensen met ons bespreken. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn.

Stap 2
Optie op een woning

Ben je enthousiast geworden, dan kun je een optie nemen op jouw favoriete bouwnummer. Je hebt zo tijd om te beslissen of je de gekozen woning definitief wilt kopen. Bij een positief besluit maakt de makelaar de contracten voor je op. Zo niet, dan vervalt je optie.

Stap 3
Start bouw voorjaar 2020

De start van de bouw van de 31 nieuwbouwwoningen in Stijlvol Wonen in De Klamp start naar verwachting in het voorjaar van 2020. Let wel: dit is onder voorbehoud.

Vragen of onduidelijkheden?

Zijn er onduidelijkheden, heb je een vraag of zoek je hulp bij het doorgeven van je favoriete bouwnummers? Wij staan voor je klaar. Via het persoonlijke account dat je ontvangt nadat je je gegevens hebt ingevuld in het aanmeldformulier, kun je chatten met Team Stijlvol Wonen in De Klamp.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2