Wonen met HISTORISCHE KLASSE
NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR 

In De Klamp worden 3 woningtypes gerealiseerd, verdeeld over 4 blokken die in een vierkant tot elkaar staan. Zo is er een blok met 8 halfvrijstaande herenhuizen, een blok van 10 extra brede geschakelde herenhuizen (XL) en twee blokken van respectievelijk 7 en 6 geschakelde herenhuizen. Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben, is de enorme ruimte en een fraaie dakopbouw die zorgt voor licht en een nog ruimere tweede verdieping. De meeste herenhuizen hebben 1 of 2 parkeerplaatsen in eigen tuin.

Zonder uitzondering zijn het grote woningen, rijk gedetailleerd, fraai afgewerkt en voorzien van stijlvolle kenmerken, zoals een steile kap, grote raampartijen en een mooie grote ronde houten voordeur. Ook de kozijnen en de opvallend grote overstekken zijn van duurzaam hout. In Stijlvol wonen in De Klamp ben je helemaal voorbereid op de toekomst: alle woningen worden namelijk volledig gasloos opgeleverd en verwarmd door middel van een warmtepomp die wordt geïntegreerd in een ‘schoorsteen’ op het dak. Uit het zicht én geen geluidsoverlast. Dat is wel zo fijn!

Bekijk de allerlaatste woningen

Geschakelde herenhuizen (Blok A-B)

Met een breedte van 5,70 meter kun je deze woningen toch heel erg ruim noemen. Bij deze geschakelde herenhuizen zorgen de fraaie details voor een rijke uitstraling. De vele hoge raampartijen laten veel daglicht door. In de diepe achtertuin bevindt zich een berging, waar je ruimte hebt om je fietsen en gereedschap in op te bergen. Net als bij de andere woningen zijn de PV-panelen ook bij dit woningtype aan de achterzijde geplaatst en bevindt de warmtepomp zich in de ‘schoorsteen’. Uit het zicht, geruisloos en een bovenal comfortabel binnenklimaat.

Geschakelde herenhuizen XL (Blok C)

Met een breedte van maar liefst 6,30 meter heb je in De Klamp een stijlvol geschakeld herenhuis van formaat. Het fraaie metselwerk is zonder meer een van de visitekaartjes van de ruime woning. De keuken bevindt zich standaard aan de achterzijde van de woning, maar het is ook mogelijk om een kookeiland in het midden van de woning of de keuken aan de voorzijde te plaatsen. Parkeren kun je bij de meeste woningen op de parkeerplaats in de tuin. Voor de overige woningen zijn er voldoende parkeerplaatsen in het binnengebied van het plan. De hoekwoningen hebben een fraaie erker voor nog meer ruimte en uitstraling.

Halfvrijstaande herenhuizen (Blok D)

Vanuit de 8 halfvrijstaande herenhuizen kijk je aan de achterzijde, dus letterlijk vanuit je tuin, uit over het water. De woningen zijn standaard al heel erg ruim (6 meter breed), maar kunnen ook nog eens uitgebreid worden met een bijkeuken of een dakkapel. Deze herenhuizen hebben een aangebouwde stenen garage/berging en ruimte voor 2 parkeerplaatsen op eigen oprit. Door de PV-panelen aan de achterzijde te plaatsen, blijft het fraaie aangezicht van de woningen behouden.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2